Загальна кількість переглядів сторінки

четвер, 28 липня 2011 р.

«Світ дитинства»

Обкладинка книжки.

В серії «Світ дитинства» – 31 березня 2011 року побачила світ повість-казка Наталії Веселицької «Пригоди малюка Ластика та його друзів із країни Небувалих звірів» з творчими завданнями для родинного дозвілля.
«Пригоди малюка Ластика та його друзів із країни Небувалих звірів» – це перше окреме видання повісті для дітей Наталії Веселицької. Повість уперше в повному обсязі побачила світ ще у 2001 році в педагогічній пресі. Хоча оригінальна мова повісті російська, вона прийшла до читачів в українському варіанті.
Книга призначена для дітей старшого дошкільного та молодшого шкільного віку. Вона спрямована на виховання добрих, дружніх почуттів, прагнення до взаємодопомоги, розвиток логіки, образного мислення, кмітливості, пам’яті.
ідбувається упродовж року. Ця казка спроможна викликати добрі почуття і, таким чином, оПовість має динамічний і захопливий сюжет. Вона про справжню дружбу та взаємодопомогу. Дія вб’єднати родину в години дозвілля.

 Рітуля запрошує
у країну Небувалих звірів, 7 років.

Людмила Михайлівна Лобас, вчитель за фахом, разом з внуком читали казку. Ось які думки виникли у неї з цього приводу: «Ми разом з онуком Костиком читали казку. Я уважно стежила за тим, як він її сприймає. Країна Небувалих звірів його захопила із самого початку. З широко розкритими очима він слухав незвичайну історію. Це дуже важливо…»
Вона побажала авторці цієї історії написати її продовження і ще багато цікавих нових казок для дітей.

Людмила Лобас,
хрещена бабуся Ластика

Ніна Яртим, хрещена матуся Ластика

Немає коментарів:

Дописати коментар